Nostalgia 80s Party

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2019

Αυτό το Σάββατο, 11 Μαΐου, στην Πλατεία «Σκαλί Αγλαντζιάς», τα αγαπημένα «Nostalgia Parties» επιστρέφουν με το ετήσιο 80s πάρτυ τους.


Από τις 19:00 - 00:00, απολαύστε μουσική με τους DJs Claudio και Marcos, χορό, ποτό και φαγητό, στηρίζοντας και τον οργανισμό Accept L.G.B.T.I. Cyprus.

Η είσοδος είναι €7 και το event στηρίζει τον οργανισμό Accept - LGBTI Cyprus, αφού €1 απο το κάθε εισιτήριο θα δοθεί σαν μια κίνηση εκτίμησης απέναντι στην προσπάθεια των Accept για υποστήριξη της κοινότητας LGBT και του Pride Festival 2019 (Μάιο / Ιούνιο 2019).

Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Σάββατο, 11 Μαΐου

Στην Πλατεία «Σκαλί Αγλαντζιάς

Από τις 19:00 - 00:00

NOSTALGIA PARTIES

Τα Nostalgia Parties είναι μία σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014. Με περισσότερες των 40 εκδηλώσεων μέχρι σήμερα, σε όλη την Κύπρο, τα Nostalgia Parties φιλοδοξούν να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού. Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται σε όλους όσους έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν! Όπου είναι εφικτό, οι εκδηλώσεις αποκτούν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες εγγεγραμμένων οργανισμών και συνδέσμων της Κύπρου, οι οποίοι έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;