30ο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Παστελιού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.9.2018

Διοργανώνεται και φέτος στην Ανώγυρα το Φεστιβάλ Παστελιού, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, σε ειδικά διαρρυθμισμένο χώρο στο σχολείο του χωριού.


Στο πλαίσιο του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία παρασκευής του παστελιού και να γευτούν το εξαιρετικό παραδοσιακό έδεσμα.Επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται εκτός από προϊόντα χαρουπιού ( παστέλι, χαρουπόμελο κ.α.) και παραδοσιακά προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται στο χωριό.

Το κοινό θα ψυχαγωγήσει ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Διόνυσος, με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς, ενώ θα υπάρχει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική και τραγούδι.

Ώρα έναρξης 06:30 μ.μ.

Είσοδος με φαγητό: 13 ευρώ / παιδιά 8 ευρώ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;