Σε μια εγκάρδια γιορτή αγάπης και φιλοξενίας εξελίχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), στο πλαίσιο εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Μόλο της Λεμεσού.
Με σύνθημα και hashtag το #visitcyprus το μήνυμα ταξίδεψε παντού, σε κάθε άκρη του κόσμου, εντάσσοντας την Κύπρο σε μια διαδικτυακή συζήτηση και προβάλλοντας ταυτόχρονα τη ζεστασιά και γνησιότητα που χαρακτηρίζει τους κατοίκους του νησιού. Ο σχηματισμός της τεράστιας καρδιάς, είναι ένας συμβολισμός της αγάπης που έχουμε για τον τόπο μας αλλά και ένα κάλεσμα σε όσους θέλουν να τον επισκεφθούν και να δουν από κοντά τις ομορφιές του. Συνάδει, άλλωστε, και με το ευρύτερο μήνυμα που συνοδεύει το λογότυπο του ΚΟΤ «Κύπρος στην καρδιά μας!».
Η φετινή εκδήλωση του ΚΟΤ, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της δυνητικής συμβολής των ψηφιακών τεχνολογιών στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, δημιουργώντας παράλληλα μια πλατφόρμα προβολής και επενδυτικής αξίας.
Στη μεγάλη αυτή γιορτή που στήθηκε στον Μόλο Λεμεσού, πλήθος κόσμου και περαστικοί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Παύλο Κοντίδη, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, αλλά και να απολαύσουν παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές και εδέσματα.
Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Μόλο Λεμεσού
Δημοσιεύθηκε 28.09.2018 10:41
Tags
Τελευταία νέα
Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο: Οι θησαυροί του Τουταγχαμών παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό (βίντεο)
04.11.2025 19:42
ΘΟΚ: «Mία από τις πιο τρυφερές και γενναιόδωρες φωνές του Θεάτρου» - Το «αντίο» στην Αλεξία Παπαλαζάρου
04.11.2025 17:14
«Υπήρξε αγωνίστρια της ζωής»: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Προέδρου για την Αλεξία Παπαλαζάρου
04.11.2025 16:42
Απεβίωσε η σπουδαία Κύπρια σκηνοθέτιδα και μέντορας, Αλεξία Παπαλαζάρου - Λίγα λόγια για την πορεία της
04.11.2025 13:32
