Δικοινοτικός Περίπατος Women’s Walk 2018

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.10.2018

Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας διοργανώνει το 2ο Διακοινοτικό περίπατο Women’s Walk 2018,  το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου στις 16:00. 


Σημείο έναρξης: Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας, Ερμού 285, 1017- Λευκωσία

Θα ακολουθήσει συζήτηση στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας για θέματα που απασχολούν τις γυναίκες απ’ όλη την Κύπρο.

Μόνο με κράτηση: Lauren McAlister στο  mcalister@un.org μέχρι 20 Οκτωβρίου 2018.

Πρόγραμμα:

16:00 – Συνάντηση στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας, Ερμού 285, 1017 Λευκωσία

16:15 -17:15 - Πολιτιστική περιδιάβαση στο νότιο μέρος της Λευκωσίας, με τη Δρ Ρίτα Κ. Σεβέρη, Εκτελεστική Διευθύντρια του CVAR. Τέλος περιδιάβασης στο CVAR.

17:15–17:30 - Women’s involvement in peace making and peace building — setting the scene ("Η εμπλοκή των γυναικών στην οικοδόμηση της ειρήνης") - *Στα αγγλικά

17:30-18:30 - Moderated Discussion –Women as the vanguards of the peace process in Cyprus (Συζήτηση - "Οι γυναίκες ως πρωτοπόροι της ειρηνευτικής διαδικασίας στην Κύπρο") - *Στα αγγλικά

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα σερβίρεται κρασί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μια γλυκιά vintage γεύση στη Λεμεσό

Μια γλυκιά vintage γεύση στη Λεμεσό

Μια γλυκιά vintage γεύση στη Λεμεσό

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...