Πάμε Καϊμακλί 2020

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.8.2020

Το φετινό Πάμε Καϊμακλί 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 μέχρι τις 12 Σεπτέμβρη.


Για έξι βράδια η πλατεία της Αγίας Βαρβάρας στο γραφικό Καϊμακλί θα φιλοξενήσει μια σειρά προβολών διεθνών ταινιών, θεατρικών παραστάσεων που αφορούν την σχέση του ανθρώπου και της κοινωνικής, περιβαλλοντικης και πολιτιστικής διάστασης του φαγητού.

Το φαγητό μετατρέπεται σε εργαλείο για να διερευνήσουμε, να ορίσουμε και να παρουσιάσουμε τις σχέσεις που αναδύονται γύρω του και που συνδέουν το φαγητό με ανθρώπινες κοινότητες και τόπους. To φαγητό γίνεται το μέσο μέσα από το οποίο καλλιτέχνες και κοινότητες εξερευνούν τη δική τους και άλλες κουλτούρες, ανασύρουν μακρινές μνήμες και δημιουργούν νέους δεσμούς μεταξύ τους.

Οι παραστάσεις πλαισιώνουν μια σειρά 15+ εργαστηρίων και έρευνας που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια δύο μηνών με στόχο την ενεργή συμμετοχή διαφόρων κοινωνικών ομάδων της περιοχής για την παραγωγή αυτής της καλλιτεχνικής και κοινωνικής δράσης.

Οι προβολές για το Α Delicious Place που παρουσιάζονται στην εκδήλωση, υποστηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη - Creative Europe στο πλαίσιο του έργου A-Place.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;