Υπαίθρια φωτογραφική έκθεση «Στ’ αχνάρια της μνήμης»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.7.2021

Η BPRαrts Cultural Management, σε συνεργασία με την κοινότητα της Κλήρου και τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης, παρουσιάζουν σειρά δραστηριοτήτων με τίτλο: «Στ’ αχνάρια της μνήμης»


H υπαίθρια φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Στ’ αχνάρια της μνήμης» επιθυμεί να προσφέρει στο κοινό μια άλλη, διαφορετική ματιά στην αρχιτεκτονική κληρονομιά της Κύπρου. Από την Καρπασία μέχρι την Αμμόχωστο και από τη Λευκωσία μέχρι την Πάφο μέσω Κουρίου και Αμαθούντας, η μνημειακή κληρονομιά της Κύπρου καταγράφεται μέσα από μια μοναδική και πρωτότυπη γωνία από τον φακό του αρχιτέκτονα Γιώργου Πανταζή. Τη φωτογραφική εμπειρία συνοδεύουν κείμενα της ιστορικού Άννας Μαραγκού που αποτελούν μια πρόσκληση για αναζωογόνηση της μνήμης.

Για τον εμπλουτισμό της εμπειρίας του κοινού με την Φωτογραφικη Τέχνη, οργανώνονται επίσης εργαστήρια φωτογραφίας για παιδιά και ενήλικες, και στις δυο κοινότητες.

Υπαίθρια φωτογραφική έκθεση: 25 Ιουλίου – 31 Αυγούστου
Εργαστήρι φωτογραφίας: Σάββατο 31 Ιουλίου

Γιώργος Πανταζής - Αγία Παρασκευή Γεροσκήπου

DSC05856
Γιώργος Πανταζής - Η Παναγία Κανακαριά στη Λυθράγκωμη

Γιώργος Πανταζής - Σαλαμίνα της Κύπρος

31/07 - Εργαστήρι φωτογραφίας και φωτογραφική εξόρμηση από τον φωτογράφο Στέφανο Κουρατζή

Αίθουσα το Χάνι της Κλήρου

9:30 Εργαστήρι φωτογραφίας με εισαγωγή στη φωτογραφία δρόμου (street photography) και τη χρήση κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram)
11:00 Εξόρμηση στην Κοινότητα

Πληροφορίες κράτησης: Σκεύη 99 645393

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;