Συνέδριο: Η διαφορετικότητα στους εργασιακούς χώρους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.2.2022

Το Center for Social Innovation – CSI πραγματοποιεί συνέδριο για την συμπερίληψη της διαφορετικότητας στους εργασιακούς χώρους, στις 15 Μαρτίου 2022, 9:00 - 12:45, στο Θέατρο Πόλης – ΟΠΑΠ (Τεμπών 10 - 12, έναντι Παλιάς Ηλεκτρικής, Λευκωσία).


Το συνέδριο λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των εργασιών του ευρωπαϊκού προγράμματος EMBRACIVE, στο οποίο το CSI συμμετέχει εκ μέρους της Κύπρου.

Στην εποχή των πολλαπλών δοκιμασιών της παγκοσμιοποίησης, η διαφορετικότητα αποτελεί μια αδήριτη πραγματικότητα. Η αναπηρία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η καταγωγή, τα θρησκευτικά πιστεύω, η εξωτερική εμφάνιση δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως προβλήματα προς επίλυση αλλά ως δεδομένα που κάθε εργασιακός χώρος οφείλει να συμπεριλάβει αρμονικά.

Μετά από 2 χρόνια εργασιών σε Ελλάδα και Κύπρο, τις δύο χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα EMBRACIVE, εργασιών που απέφεραν πλούσια και βιώσιμα αποτελέσματα, το CSI προσκαλεί σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το πώς το κάθε διαφορετικό άτομο εντάσσεται ισότιμα στον εργασιακό χώρο.



Στο συνέδριο παρεμβαίνουν:

- Αλκίνοος Ιωαννίδης, τραγουδοποιός.
- Conor Long, Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Κύπρο.
- Δημήτρης Χατζησοφόκλη, Managing Director του CSI.
- Δημήτρης Λαμπριανίδης, Πρόεδρος Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου.
- Diya Arishe, αναγνωρισμένος πρόσφυγας (Συρία).
- Παναγιώτα Κωνσταντή, Senior Project Manager, CSI.
- Μαρία Μουσμούτη, Εκτελεστική Διευθύντρια Ιδρύματος Τσάτσου (Ελλάδα).
- Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος Κύτταρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Ελλάδα).
- Γιάννης Σιδηρόπουλος, Policy Expert του ΙΒΕΠΕ - ΣΕΒ (Ελλάδα).

Συντονίζει ο Βαγγέλης Γέττος, Project Manager & Social Media Coordinator του CSI.

Το συνέδριο, στο οποίο η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά, διά ζώσης και σε απόλυτη συμμόρφωση με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δήλωση συμμετοχής (περιορισμένος αριθμός θέσεων) μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/TLCdsxYDPjXQNvNH6

Πληροφορίες: 22610711 & vaggelis.gettos@csicy.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;