2η Συνάντηση Γενεών από την ομάδα Γιασεμίν

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.4.2022

Τον Οκτώβριο του 2020, η ομάδα Γιασεμίν διοργάνωσε την πρώτη διαδραστική «Συνάντηση Γενεών», αφιερωμένη στη δραστηριοποίηση ατόμων της Τρίτης Ηλικίας και παράλληλα την ενίσχυση ενδοοικογενειακών σχέσεων. Έπειτα του περιορισμού που αναγκαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας τα τελευταία δυο χρόνια, επιτέλους καταφέραμε να επιστρέψουμε με τη 2η Συνάντηση Γενεών στις 10 του Απρίλη 2022.


Προσκαλούμε εσάς, εγγόνια και παιδιά, να πάρετε από το χέρι και να συνοδεύσετε τον παππού και τη γιαγιά σε μια εναλλακτική εκδρομή στη Φύση όπου θα μοιραστούμε όλοι μαζί παιχνίδι, γέλιο, γνώση, αγάπη, περνώντας δηλαδή ποιοτικό χρόνο μαζί.





Μέσα από ένα δομημένο πρωινό πρόγραμμα με στοχευμένες δραστηριότητες, το Γιασεμίν επιθυμεί να δώσει βήμα στη Τρίτη Ηλικία να μοιραστεί μαζί με τις ακόλουθες γενιές τις απέραντες και πολύτιμες γνώσεις, σοφία και εμπειρίες τους. Αναγνωρίζουμε την αναμφισβήτητη αξία των γηραιότερων ως μέλη της κοινωνίας όπως και τις ανάγκες τους για κοινωνικοποίηση, έκφραση, ανταλλαγή ιδεών και διασκέδαση. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε σε αυτούς που μας μεγάλωσαν με μεράκι και μας δίδαξαν τη σημασία της ανιδιοτέλειας. Ήρθε η ώρα να ενδυναμώσουμε την παρουσία τους στην κοινωνία μας.

Μέσα σε δασική περιοχή στο χωριό της Μοσφιλωτής, το αγρόκτημα anânke είναι ιδανικός χώρος για απόδραση από την πόλη και επανασύνδεση με τη Μητέρα Φύση, τον Εαυτό και κατ΄ επέκταση την Οικογένεια μας.

Εμψυχώτριες : Άννη Σοφοκλέους, Δέσποινα Χρυσάνθου, Ναταλία Παναγιώτου

Από τις 11:00 μέχρι τις 13:30 (Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει μπούκωμα)

*Δεν υπάρχει χρέωση για παιδιά κάτω των 12 ετών.
*Κόστος συμμετοχής:
1 Συνοδός + 1 ηλικιωμένο άτομο €20
1 Συνοδός + ζευγάρι ηλικιωμένων €25
Κάθε επιπρόσθετη συμμετοχή: €10

https://www.yasemincollective.com/tickets

Παροτρύνουμε τη συμμετοχή όσο περισσότερων γενεών όπως και μελών της ίδιας οικογένειας, όπου είναι εφικτό, για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος, δηλαδή την ενδυνάμωση της διαγενεακής οικογενειακής αλληλεγγύης.

Πληροφορίες: 96-269637

FB Event - https://www.facebook.com/events/1484308855421789

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μια γλυκιά vintage γεύση στη Λεμεσό

Μια γλυκιά vintage γεύση στη Λεμεσό

Μια γλυκιά vintage γεύση στη Λεμεσό

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...