ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ|Θεατρικό Φεστιβάλ «Αντί-Σκηνο»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.4.2022

Συνεχίζοντας  την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων πέντε ετών, κατά την οποία παρουσιάστηκαν αξιόλογες προτάσεις οι οποίες συνέβαλαν στην καθιέρωση του Φεστιβάλ, ανακοινώνεται ανοιχτό κάλεσμα για την φετινή χρονιά.








Καλούνται επαγγελματικές θεατρικές ομάδες και άλλοι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν όπως υποβάλουν τις προτάσεις τους τηρώντας τα ακόλουθα:

  • Μέγιστη διάρκεια 80 λεπτά.

  • Λόγω της τεχνικής ιδιαιτερότητας του χώρου είναι προτιμότερο οι προτάσεις να μη συμπεριλαμβάνουν μεγάλου όγκου σκηνικά. Σε περίπτωση που θα υπάρχουν σκηνικά η κάθε ομάδα φέρει την ευθύνη για τη μεταφορά τους στο χώρο του Φεστιβάλ.

  • Θα υπάρχει η ευχέρεια βασικού θεατρικού φωτισμού και ήχου και ο χειρισμός θα γίνεται από τεχνικό του Φεστιβάλ.


Επίσης, συνεχίζεται το Πρόγραμμα «ΒΗΜΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να μας συστηθούν μέσα από την δουλεία τους.

Παράλληλα και επιπρόσθετα, καλούνται ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν προτάσεις για παράλληλες δράσεις κατά την περίοδο του Φεστιβάλ, όπως Παιδικό Εργαστήρι, Ανοιχτές Συζητήσεις και άλλες εκπαιδευτικές ή ψυχαγωγικές δράσεις.

Για κάθε πρόταση που θα επιλεγεί να συμμετάσχει θα δοθεί χρηματική αμοιβή σε κάθε αναγκαίο και ενεργό συντελεστή ενώ παράλληλα το φεστιβάλ αναλαμβάνει την φιλοξενία των ηθοποιών σε δωμάτια στην περιοχή, όπως επίσης και την δωρεάν είσοδο των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ.

Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 11 Ιουνίου 2022, ώρα 12:00μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση antiskinofestival@gmail.com

Η κάθε πρόταση είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνει:

  • Προφίλ αιτητή

  • Περιγραφή / περίληψη πρότασης

  • Συντελεστές και βιογραφικά

  • Βασικές τεχνικές απαιτήσεις

    Οι προτάσεις μπορεί να είναι πρωτοεμφανιζόμενες ή και να έχουν ήδη παρουσιαστεί αλλού.

    Όλες οι προτάσεις θα λάβουν ηλεκτρονική απάντηση μέχρι τις 2 Ιουλίου 2022.
    Για κάθε αποδεκτή πρόταση θα γίνει συμφωνία για ώρες προβών και παραστάσεων όπως και οικονομικές και τεχνικές διευθετήσεις.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;