«Εντός των Τεχνών» ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης και καλλιτεχνικής συνάντησης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.5.2022

Με μεγάλη χαρά, η ομάδα Γιασεμίν σας προσκαλεί στη νέα της στέγη 'Εντός των Τεχνών' το Σάββατο 21 του Μάη 2022. Πρόκειται για ένα χώρο δημιουργικής έκφρασης και καλλιτεχνικής συνάντησης στην εντός των τειχών Λευκωσία.


Το Σάββατο, άτομα διαφόρων ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τάξεις που εμψυχώνει η ομάδα μας για ένδειξη ενδιαφέροντος με την έναρξη των εργαστηρίων τον Σεπτέμβριο 2022.



Μετά το τέλος των ανοιχτών μαθημάτων, προσκαλούμε το ευρύτερο κοινό, οργανισμούς, ομάδες και καλλιτέχνες με βάση τους την Κύπρο να έρθουν να γνωριστούμε στη νέα μας στέγη καθώς επιθυμούμε ο χώρος αυτός να φιλοξενεί πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις.


Πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημέρας:


Δοκιμαστικά εργαστήρια


15:00-15:50 - Θέατρο και Juggling για παιδιά (ηλικίες 8 με 12)


16:00-16:50 - Θέατρο και Juggling για εφήβους (ηλικίες 13 με 18)


17:00-17:50 - Θέατρο και Juggling για ενήλικες


Σας συστήνουμε να κρατήσετε θέση για συμμετοχή σε οποιοδήποτε εργαστήριο. Κόστος συμμετοχής για κάθε τάξη: 5 ευρώ.


Η ομάδα Γιασεμίν θα παρέχει πληροφορίες και για άλλα εργαστήρια τα οποία θα αναλάβει από τον Σεπτέμβριο (clowning, public speaking, προετοιμασία για δραματικές σχολές, κύκλους υποστήριξης και ενδυνάμωσης).


18:00-21:00 - Gathering για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες. Εμείς αναλαμβάνουμε τη μουσική, τα τσιμπήματα, τα δροσιστικά ποτά και το κρασί.


Εσείς φέρτε μόνο την καλή σας διάθεση!


Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο χώρος  ‘Εντός των Τεχνών’ κατόπιν συνεννοήσεως με την ομάδα Γιασεμίν, προσφέρεται για εκδηλώσεις, εργαστήρια, πρόβες, προβολές και θεατρικές ή άλλες καλλιτεχνικές δράσεις.


Σας περιμένουμε!


Ομάδα Γιασεμίν

Πληροφορίες: 96-269637, yasemin.collective@gmail.com


Διεύθυνση: Αισχύλου 29, 1011 Λευκωσία


FB: Εντός των Τεχνών

FB event: https://www.facebook.com/events/676033380129355

IG: entos.texnwn

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;