Στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου στοχεύουν Υφυπουργός Πολιτισμού και αεροδρόμια

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.7.2022
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Τουμαζής είχε συνάντηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας με την Ελένη Καλογήρου - Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια, και την ομάδα ανάπτυξης και επικοινωνίας της Hermes Airports.
Η περαιτέρω ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Κύπρου, αποτελούν στόχο του Υφυπουργείου Πολιτισμού και των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου.

Σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου αναφέρεται ότι ο Υφυπουργός Πολιτισμού Δρ Γιάννης Τουμαζής είχε συνάντηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας με την Ελένη Καλογήρου - Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια, και την ομάδα ανάπτυξης και επικοινωνίας της Hermes Airports.

Ο Υφυπουργός, σημειώνεται, «συζήτησε με τη διοίκηση των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου τις προοπτικές συνεργασίας με το Υφυπουργείο Πολιτισμού με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσής μας, αλλά και του σύγχρονου Κυπριακού πολιτισμού».

Προστίθεται ότι «η σχέση των αεροδρομίων με την τέχνη και τον πολιτισμό τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη καθώς οι χώρες αξιοποιούν τα αεροδρόμια τους για να προβάλουν την ιστορία και τον πολιτισμό τους, στους χιλιάδες επισκέπτες. Η σύγχρονη αντίληψη θέλει τα αεροδρόμια να είναι χώροι προβολής και ανάδειξης του σύγχρονου πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε χώρας».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ksoporti Art Weekend 2024 | H Νεφέλη ανοίγει τα στούντιο των καλλιτεχνών

Ksoporti Art Weekend 2024 | H Νεφέλη ανοίγει τα στούντιο των καλλιτεχνών

Ksoporti Art Weekend 2024 | H Νεφέλη ανοίγει τα στούντιο των καλλιτεχνών