Μεσαιωνικό Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Φικάρδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.11.2022
Στην πρωτοβουλία Χριστουγεννιάτικα Χωριά που διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού, συμμετέχει φέτος το χωριό Φικάρδου, σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας (ΕΤΑΠ).

Σε ανακοίνωση, η ΕΤΑΠ αναφέρει ότι «για 52 μέρες το όμορφο χωριό της επαρχίας Λευκωσίας θα ντυθεί στα γιορτινά του, βάζοντας ντόπιους και ξένους επισκέπτες στο κλίμα των Χριστουγέννων και της παράδοσης» και προσθέτει ότι το Μεσαιωνικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2023 (καθημερινές 11:00-16:00 και Σαββατοκύριακα 11:00-18:00).

Αναφέρει ότι μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, τοξοβολία, βιωματικά εργαστήρια αγγειοπλαστικής και διακόσμησης κεραμικών, απολαμβάνοντας την μοναδική φύση και τοπικά εδέσματα.

Προσθέτει ότι έχουν γίνει διευθετήσεις για μεταφορά του κοινού από και προς το χωριό με λεωφορείο κάθε Σάββατο και Κυριακή και καθ’όλη την διάρκεια των γιορτών.

Τέλος, η ΕΤΑΠ Λευκωσίας καλεί όλους να επισκεφθούν "το όμορφο γραφικό χωριό του Φικάρδου και να απολαύσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο χωριό".

(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΒΑ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;