Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις «Νύχτες Καλοκαιριού 2023» του Δήμου Λευκωσίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.5.2023
Οι προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους φορείς, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 7 Ιουνίου στις 13:00.

Ο Δήμος Λευκωσίας δέχεται προτάσεις από καλλιτεχνικά σχήματα (μουσικά, χορευτικά, θεατρικά, οργανωμένα σύνολα κ.ά.) για τις εκδηλώσεις «Νύχτες Καλοκαιριού 2023» που θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο στις πλατείες της πόλης. Συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας και στο υπαίθριο θεατράκι της, στην Πλατεία Φανερωμένης, στην Πλατεία Παλλουριώτισσας, στο Δημοτικό Κήπο, σε συνοικίες και άλλους ανοικτούς και πολιτιστικούς χώρους.

Πέραν των καθιερωμένων εκδηλώσεων (μουσική, χορός, θέατρο), το πρόγραμμα μπορεί να συμπεριλάβει και άλλου είδους δραστηριότητες, πολιτιστικού κυρίως περιεχομένου, όπως συνδυασμό από ξεναγήσεις, μουσικοποιητικές βραδιές, θεματικές διαδρομές, μουσική του δρόμου και άλλα.

Οι προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους φορείς, θα πρέπει να υποβληθούν στο έντυπο – «Αίτηση για υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για τις Νύχτες Καλοκαιριού 2023», το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.nicosia.org.cy / Ανακοινώσεις, το αργότερο μέχρι τις 7 Ιουνίου στις 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy, ή ταχυδρομικά: Δήμος Λευκωσίας, Τ.Θ. 21015, 1500, Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22797691 και 22797866.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;