10 χρόνια DownTown & Λύμπια καλοκαίρι 2023

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.5.2023
Το Nicosia DownTown Live συμπληρώνει 10 χρόνια μουσικής!

Το Nicosia DownTown Live, το 2023, συμπληρώνει 10 χρόνια μουσικής! Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας αυτής εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Κύπρου, φιλοξενώντας Κύπριους δημιουργούς, καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα.

Σκοπός του DownTown είναι να αναδείξει τους εγχώριους δημιουργούς και να τους δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια άρτια μουσική σκηνή, η οποία έχει αναβαθμιστεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου, όπως ακριβώς αξίζει τόσο στους καλλιτέχνες όσο και στο κοινό. Στη σκηνή του DownTown έχουν ανέβει σχεδόν όλα τα κυπριακά συγκροτήματα της τελευταίας δεκαετίας, αλλά επιπλέον μουσικοχορευτικές παραστάσεις, stand up comedian και εναλλακτικές δράσεις.

Πέρα από την στήριξη στους εγχώριους δημιουργούς, κατά τη δεκαετή λειτουργία του, το DownTown Live, φιλοξένησε μεγάλα ονόματα της έντεχνης, metal, hip hop, low bap και alternative ελληνικής αλλά και διεθνούς σκηνής.

Παράλληλα με τη λειτουργία του DownTown, ξεκίνησε και η διοργάνωση συναυλιών στο θεατράκι των Λυμπιών και στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ARC Productions διοργανώνει καλοκαιρινές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, καταφέρνοντας με τα events της να ορίζει την έναρξη και λήξη του συναυλιακού μας καλοκαιριού.

Μάθετε για τις φετινές συναυλίες που έχουν διοργανώσει για τη σημαντική αυτή επέτειο, στο downtownnicosia.live.

Print

Print

Print

Print

Print

Print

4545984707853715 24.06.23

Print

Print

Καλοκαιρινές συναυλίες 2023

Η φετινή σεζόν στα Λύμπια θα είναι ιδιαίτερη καθώς το DownTown Live Nicosia συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας και επιτυχημένων διοργανώσεων. Καλλιτέχνες που αγαπάμε, έρχονται στην Κύπρο και παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο κοινό. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα καλοκαίρι γεμάτο μελωδίες και ταξιδιάρικους στίχους.

Η συναυλιακή καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, όταν στο Θεατράκι των Λυμπιών, ο Γιάννης Χαρούλης θα ανέβει στη σκηνή και θα ξεκινήσει να μας ταξιδεύει. Στα Λύμπια θα είναι η μοναδική συναυλία του Γιάννη Χαρούλη για αυτό το καλοκαίρι. Την Πέμπτη 8 Ιουνίου η Ματούλα Ζαμάνη παίρνει τη σκυτάλη. Το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι Prospectus, μαζί με τον Μπάμπη Στόκα, τον Διονύση Τσακνή, τη Φρειδερίκη Τομπάζου και τον Δημήτρη Μεσημέρη, θα συνυπάρξουν στη σκηνή. Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης μοιράζονται τη σκηνή και μαζί με τις μπάντες τους (τους 100°C και τους Hotel Alaska, αντίστοιχα) και στήνουν μία μεγάλη γιορτή την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 17 Ιουνίου, στα Λύμπια καταφθάνουν οι 1000 MODS. Το Σάββατο 24 Ιουνίου στα Λύμπια θα υποδεχτούμε τους Χατζηφραγκέτα και τον Σπύρο Γραμμένο. Ο πρώτος συναυλιακός μήνας συμπληρώνεται την την Παρασκευή 30 Ιουνίου με τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου Το Σάββατο 1 Ιουλίου, υποδεχόμαστε τους ΠΥΞ ΛΑΞ στα Λύμπια για μία ακόμη μοναδική συναυλία. Το Σάββατο 8 Ιουλίου οι Social Waste θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενώ θα ακολουθήσει η αγαπημένη Γλυκερία, την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Solmeister και η Marseaux, θα δώσουν ξεχωριστό ρυθμό στη βραδιά μας, ενώ οι ΜΠΛΕ και η Ευρυδίκη κλείνουν το συναυλιακό μας καλοκαίρι το Σάββατο 29 Ιουλίου.

Από την Πέμπτη 1 Ιουνίου, τα Λύμπια γίνονται ο αγαπημένος μας συναυλιακός προορισμός! Η προπώληση ξεκίνησε στο www.downtownnicosia.live

Print

Print

SW1080x1080px

Print

Print

Διαγωνισμός DownTown

Το DownTown γιορτάζει 10 ΧΡΟΝΙΑ και κάνει δώρο 10 ΠΑΚΕΤΑ των 10 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ έκαστο, όπου κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε μία συναυλία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να διεκδικήσετε ένα από τα πακέτα, είναι:

- Κάντε follow το account του downtown στο Instagram @downtown_live_

- Κάντε like το σχετικό post

- Tag όποιον θα πάρετε μαζί σας σε συναυλία στα Λύμπια!

Η κλήρωση θα γίνει μέσω app τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΐΟΥ 2023, στις 20.00. Στα Λύμπια φέτος θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 10 συναυλίες. Ως εκ τούτου έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τις 10 που σας ενδιαφέρουν αναλόγως διαθεσιμότητας. Προφανώς το δώρο ΔΕΝ μεταβιβάζεται ΟΥΤΕ εξαργυρώνεται σε χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;