Παράθυρο logo
O Freedom Candlemaker στην Αξιοθέα με το “Resurrection”
Δημοσιεύθηκε 27.06.2023 13:48
O Freedom Candlemaker στην Αξιοθέα με το “Resurrection”

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Freedom Candlemaker, επιστρέφει στην Αξιοθέα!

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Freedom Candlemaker επιστρέφει στην Αξιοθέα με νέα δείγματα της ευρηματικής και τρυφερής μουσικής που τον χαρακτηρίζει από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας.

Μέσα από μια μινιμαλιστική προσέγγιση, χωρίς πυκνές ενορχηστρώσεις, ώστε να δοθεί έμφαση στις φωνές και στην ατμόσφαιρα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει νέο υλικό που καταπιάνεται κυρίως με την ψυχική απελευθέρωση του ανθρώπου μέσω της αντίληψης της πραγματικής του δύναμης, την υπέρβαση της ιδέας του χρόνου και της φθοράς και την αποδοχή της ύπαρξης στην απλούστερή της μορφή. Θα ακουστούν το πρόσφατο κομμάτι The Win, κομμάτια από τα επερχόμενα EP Resurrection και τον δίσκο Ageless, καθώς και παλαιότερα κομμάτια από τους δίσκους Beaming Light και Now Happiness.

Πάντα πρόθυμος να συνεργάζεται με άλλους καλλιτέχνες χωρίς ίχνος συγκεντρωτικότητας, ο Freedom Candlemaker έχει επιλέξει φέτος τις καλλιτέχνες Nama Dama και Cemre Arca οι οποίες θα τον πλαισιώσουν, εμπλουτίζοντας την παράσταση με τις φωνές και το μουσικό ταλέντο τους.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2023, στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου «Μιχάλης Πιερής» (Αρχοντικό Αξιοθέας).

Εισιτήρια: κανονικό €10 / φοιτητικό - μειωμένο €5

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22894531-2

Email: culture@ucy.ac.cy

FB: https://www.facebook.com/ucyculturalcentre/

 

Tags