Η κορυφαία Γαλλίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου Φανί Αρντάν έρχεται στην Κύπρο, στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017, για να παρουσιάσει την "Κασσάνδρα", ένα μονόδραμα για ηθοποιό και ορχήστρα που κέρδισε διθυραμβικές κριτικές όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ της Αβινιόν το 2015. Επί σκηνής θα δούμε την ίδια και την Ορχήστρα Κουμανδαρία σε διεύθυνση του Jean Deroyer. Σε αυτή την "Κασσάνδρα", η μάντισσα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αναπολεί τη ζωή της μία ώρα πριν τον θάνατό της. + Η παράσταση θα δοθεί στα γαλλικά με αγγλικούς υπότιτλους το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην πλατεία του Κάστρου της Πάφου.
Εισιτήρια προς 30 και 20 ευρώ [μαθητές, άνεργοι, συνταξιούχοι] από την www.soldouttickets.com.cy, όλα τα περίπτερα So Easy παγκύπρια & περίπτερο Time Out στην Πάφο.
Πληροφορίες τηλ. 26932017, www.pafos2017.eu. Δωρεάν μεταφορά από Λευκωσία και Λεμεσό, πληροφορίες τηλ. 99639256 [Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-16:00]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (c)Marc VanAppelghem
