Η "Στέλλα" συστήνεται στα άτομα με οπτική αναπηρία

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.2.2018

Μια διαφορετική θεατρική εμπειρία βιώνουν τα άτομα με οπτική αναπηρία και όσοι συμμετέχουν μαζί τους (συνοδοί, ηθοποιοί και τεχνικοί του θεάτρου) στο πρόγραμμα Δείτε μας αλλιώς, που προσφέρει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου σε συνεργασία με τη Σχολή Τυφλών «Απόστολος Βαρνάβας».


Ανοίγουμε τις πόρτες των παρασκηνίων της παραγωγής μας Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στα άτομα με οπτική αναπηρία για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα-ευκαιρία να μας «δουν» διαφορετικά.

Η επίσκεψη διάρκειας σαράντα πέντε λεπτών, ξεκινάει στις 7.00μ.μ., από το Φουαγιέ του θεάτρου και περιλαμβάνει:

  • προσφορά περίληψης της παράστασης και πληροφοριακού υλικού προσαρμοσμένου στις ανάγκες των συμμετεχόντων (σε Braille ή/και με μεγεθυμένους χαρακτήρες).  και

  • εξοικείωση με το σκηνικό χώρο, με κοστούμια ή αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στην παράσταση, γνωριμία και επαφή με τους ανθρώπους της παράστασης.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης στο 22864320-1 για περισσότερες πληροφορίες.



Πληροφορίες για την παράσταση: [add_single_eventon id="61875" ev_uxval="1" ]



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία