«Σοφία η μέλισσα» στο Θεατρικό Μουσείο Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 12.3.2018

Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, στo πλαίσιo των εορτασμών της Παγκόσμιας Μέρας Θεάτρου (27 Μαρτίου) και των έξι χρόνων λειτουργίας του (26 Μαρτίου), ανακοινώνει ότι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 10π..μ, το Θεατρικό Μουσείο θα φιλοξενήσει την παιδική θεατρική παράσταση ‘Σοφία η μέλισσα του Δημήτρη Μπασλάμ από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Σκηνή 018). Το έργο είναι βασισμένο στην έκδοση του Πανεπιστημίου Κύπρου με τίτλο Η Σοφία. Μία μέλισσα που της άρεσε να διαβάζει του Δημήτρη Μπασλάμ.

Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική του Δημήτρη Μπασλάμ

Παίζουν: Σαββίνα Γεωργίου και Κωνσταντίνα Ξενοφώντος.

Μουσικοί στη σκηνή: Στέφανος Κουτέλης και Γιάννης Κουτής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων τόσο για τη θεατρική παράσταση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνούν για κρατήσεις στο τηλέφωνο 25343464 καθημερινά 8:00 π.μ. – 2:00μ.μ..

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία