Αυλαίες ανεβαίνουν, αυλαίες πέφτουν

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.3.2018

Για δύο θεατρικές παραστάσεις ανεβαίνει η αυλαία την Παρασκευή 16 Μαρτίου, την ώρα που τέσσερις άλλες παραγωγές ολοκληρώνουν αυτό το σαββατοκύριακο των κύκλο των παραστάσεών τους. 


  • Συγκεκριμένα πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου η κωμωδία «Φούστα-Μπλούζα» των Παπαθανασίου – Ρέππα, στο θέατρο Πάνθεον στις 20:30. Το έργο θα παρουσιαστεί στα κυπριακά σε μια διασκευή της Χριστιάνας Αρτεμίου.




Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζάκας, Έλενα Ευσταθίου, Μιχάλης Μουστάκας, Σοφία Καλλή, Έλενα Χριστοφή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Μιχάλης Σοφοκλέους, Χάρης Αριστείδου και Μαρία Παπακώστα.

Τακτικές παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή,  Σάββατο και Κυριακή στις 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="65255" ev_uxval="1" ]



  • Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» ανεβάζει την μελοδραματική παντομίμα του Άρθουρ Σνίτσλερ «Το Πέπλο της Πιερέττας» (The Veil of Pierrette) σε στυλ Kομμέντια ντελ Άρτε, σε παγκύπρια πρώτη το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 20:30. 


topeplo


Παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μόνικα Μελέκη, Ζωή Κυπριανού, Χρυστάλλα Καλλένου, Λουκάς Λουκά, Φωτεινή Γεωργίδη, Σταύρος Πατσιάς.

Τακτικές παραστάσεις: κάθε Σάββατο 20:30 και κάθε Κυριακή 18:30

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="65004" ev_uxval="1" ]



  • Την ίδια ώρα τελευταίες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο, για το έργο «Οι Καρέκλες» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μουαΐμη, στο Θέατρο Δέντρο, το Σάββατο 17 Μαρτίου και Κυριακή 18 Μαρτίου στις 20:30. 





Παίζουν οι ηθοποιοί: Σταύρος Λούρας, Αννίτα Σαντοριναίου, Άντονυ Παπαμιχαήλ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="64141" ev_uxval="1" ]



  • «Τα παιδιά της Γάζας» ανεβαίνουν για τις τελευταίες εμφανίσεις επί σκηνής αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 20:30 και Κυριακή 18 Μαρτίου στις 19:00 στο Flea Theatre. 




Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιωάννα Κορδάτου, Σάββας Μενοίκου, Θέμιδα Νικολάου, Βασίλης Παφίτης, Βαλάντω Χαραλάμπους

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63849" ev_uxval="1" ]



  • Μία και μοναδική ευκαιρία θα έχει το κοινό να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ένας κύκλος με κιμωλία», την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 11:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. 




Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκη Δραγούμη, Κύνθια Παυλίδου, Δημήτρης Αντωνίου, Αντώνης Καλογήρου, Κώστας Συλβέστρος, Ειρήνη Ανδρέου, Παντελίτσα Λοίζου, Στέλλα Φιλιππίδου, Κυριάκος Βιολάρης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62149" ev_uxval="1" ]



  • Τελευταίο σαββατοκύριακο παραστάσεων και για την παραγωγή «Ο θίασος του William Shakespeare παρουσιάζει…», αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 20:30, και Κυριακή στις 18:30, στο Θέατρο Ένα. 




Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο, Σωτήρης Μεστάνας, Μανώλης Μιχαηλίδης, Φανή Σωκράτους, Έφη Χαραλάμπους

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63146" ev_uxval="1" ]



Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία