«Τα Χριστούγεννα του Σέρλοκ Χολμς» δραματοποιημένα

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 12.12.2018

Ο Μάριος Ιωάννου και η Μαρίνα Μακρή παρουσιάζουν τη δραματοποιημένη αφήγηση μιας αστυνομικής περιπέτειας γεμάτης μυστήριο και αγωνία. Με φόντο τα Χριστούγεννα, οι δυο ηθοποιοί υπό το φως κεριών και φαναριών παίρνουν το κοινό σε μια διαδρομή στο παγωμένο Λονδίνο του 1889, προς την εξερεύνηση ενός απίθανου μυστηρίου. Η ιστορία περιλαμβάνεται στην ανθολογία «Οι Περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς» του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.


Ο επιφανέστερος ντετέκτιβ της Βρετανίας Σέρλοκ Χολμς θα χρειαστεί να καταφύγει στις συνήθειες της εορταστικής γαστρονομίας και στα μυστικά που κρύβει μια γεμιστή χήνα προκειμένου να εξηγήσει τη σκοτεινή υπόθεση την οποία διερευνά.

sherlock2
+ Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:00 στο Hub Design Platform [Ιφιγενείας 10α-12, Λεμεσός]. Είσοδος 8 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99286908 και 99942966

*Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για καλό σκοπό

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία