Θεατρική Ομάδα Ειδεκανού: O Βυσσινόκηπος στο Τραπέζι

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.1.2022

Το Θέατρο Ειδεκανού παρουσιάζει την παράσταση για εφήβους "O Βυσσινόκηπος στο Τραπέζι" μια διασκευή βασισμένη στο θεατρικό έργο του Άντον Τσέχωφ "Ο Βυσσινόκηπος".


Πάνω σε ένα τραπέζι, οι χαρακτήρες φωτίζουν τις τελευταίες μέρες ενός ξακουστού και πανέμορφου βυσσινόκηπου κάπου σε μια ρωσική επαρχία περίπου στο γύρισμα του αιώνα. Χρησιμοποιώντας φανάρια, κεριά, σπίρτα, αναπτήρες, φώτα led, λαμπάκια, φανούς θυέλλης, ρεσώ και όποιες άλλες διαθέσιμες πηγές φωτός, η Ομάδα Ειδεκανού διασκευάζει για εφήβους το “Βυσσινόκηπο” του Άντον Τσέχωφ.







ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή και Σάββατο 21, 22, 28, 29 Ιανουαρίου | 20:30 και Κυριακή 30 Ιανουαρίου | 18:30 | Στο Flea Theatre (Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί, 1028)

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα: 96670490, 99849598.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ, 8 ευρώ (για ομαδικές κρατήσεις μαθητών από 5 άτομα και πάνω).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Θεοδώρου και Θεατρική Ομάδα Ειδεκανού
Eπί Σκηνής και Δραματουργική Επεξεργασία: Νικολέττα Βερύκιου και Έλενα Παυλίδου
Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Στυλιανού
Επιμέλεια Σκηνικού και Κοστουμιών: Τζίνα Κωνσταντίνου
Τεχνική Υποστήριξη: Μαρία Λοϊζίδου

Κατάλληλο για θεατές από 14 ετών

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας. Απαραίτητη η προσκόμιση Safe Pass και ταυτότητας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία