Παραδόθηκε το επετειακό γραμματόσημο για τα πενηντάχρονα του ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.2.2022

Σε μια λιτή τελετή που έλαβε χώρα την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 στα Κεντρικά Γραφεία των Κυπριακών Ταχυδρομείων, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. του ΘΟΚ Αντιγόνης Παπαφιλίππου και του Αν. Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Σωφρόνη Τσιάρτα, παραδόθηκε επίσημα το επετειακό γραμματόσημο που φιλοτεχνήθηκε ειδικά για τους εορτασμούς των 50 χρόνων του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΘΟΚ, στο αναμνηστικό γραμματόσημο, που φιλοτεχνήθηκε από τον σχεδιαστή Νίκο Ιεροδιακόνου, συνδυάζεται το λογότυπο των 50 χρόνων και η αφίσα του Αγαμέμνονα του Αισχύλου, μίας εκ των δύο εναρκτήριων παραγωγών του ΘΟΚ. Τα 55.000 γραμματόσημα και οι 4.500 φάκελοι πρώτης κυκλοφορίας ταξιδεύουν ήδη εντός και εκτός συνόρων, μεταφέροντας το επετειακό μήνυμα του ΘΟΚ.

Στον χαιρετισμό του ο Αν. Διευθυντής του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών κ. Τσιάρτας αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη προσφορά του ΘΟΚ, «ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των πολιτιστικών δρωμένων και του γίγνεσθαι της Κύπρου, δίνοντας μέσα από τις παραστάσεις του την ευκαιρία τόσο στον Κύπριο όσο και στον ξένο θεατή να παρακολουθήσει έργα άριστης θεατρικής ποιότητας, αναδεικνύοντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητες των Κύπριων ηθοποιών στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ο κ. Τσιάρτας μίλησε και για την αναπτυξιακή πολιτική του ΘΟΚ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην πλούσια θεατρική δραστηριότητα του τόπου, ανεβάζοντας τον πήχη του θεατρικού πολιτισμού στη χώρα μας ακόμη ψηλότερα. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΟΚ κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό του έργο σε ό,τι αφορά την προβολή και τη στήριξη αυτού του πολύπτυχου και πολύπλευρου πολιτιστικού αγαθού.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Αντιγόνη Παπαφιλίππου, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ευχαρίστησε θερμά τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη σημαντική αυτή συνέργεια, που μεταφέρει και παγκόσμια τους εορτασμούς του ΘΟΚ, αποδίδοντας τις οφειλόμενες τιμές στους ανθρώπους που επί σκηνής και εκτός σκηνής δουλεύουν άοκνα για το θέατρο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Φλωρεντία Σάββα, o Πρώτος Ταχυδρομικός Επιθεωρητής Παύλος Παυλίδης, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Γραμματοσήμων και Φιλοτελισμού Δημήτρης Σιαμμάς, η Λειτουργός του Τμήματος Εκδόσεων και Δημοσίων Σχέσεων του ΘΟΚ Μαρία Ευσταθίου και η Ταχυδρομική Επιθεωρήτρια Μαρία Ηρακλέους, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΚΥΠΕ / ΠΧ / ΑΓΚ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου