«Εδώ αναπαυόμαστε»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.10.2021

Η enacttheatre ανεβάζει τη νέα της θεατρική παράσταση με τίτλο «Εδώ αναπαυόμαστε», βασισμένη στην ανθολογία «Spoon River» του Έντγκαρ Λή Μάστερς.


Πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων μέσα από την οποία ζωντανεύουν πορτρέτα των νεκρών κατοίκων του νεκροταφείου μιας επινοημένης πόλης. Ένας χορός νεκρών.

Παραστάσεις: 29, 30, 31 Οκτωβρίου | 20:30 | Παλιό Ξυδάδικο, Γενεθλίου Μιτέλλα 34, Λεμεσός, 3036 | Εισιτήριο: 12 ευρώ | Κρατήσεις και πληροφορίες: 99 629610 & 96 008919







Παραγωγή: enacttheatre
Σκηνοθεσία / Δραματουργία: enacttheatre
Ηθοποιοί: Έλενα Καλλινίκου, Μαρίνα Μακρής.
Εικαστική Επιμέλεια: enacttheatre
Μουσική: Μαριάννα Μιχαήλ
Βοηθός παραγωγής: Εβίτα Ιωάννου
Αφίσα / Illustration: Μαρία Χατζηλοΐζου

Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών Υπ.Π.Π.Α.Ν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία