Εργαστήρια της Τετάρτης από τον ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.3.2022

Τρίωρα αυτοτελή Εργαστήρια Θεάτρου προσφέρονται από τον ΘΟΚ κάθε Τετάρτη απόγευμα τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, για όσους θέλουν να βάλουν (ξανά) το θέατρο στη ζωή τους μέσα από τη διάδραση με ειδικούς, σε διάφορες θεματικές, διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία.


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 (Διαδικτυακή διεξαγωγή)

ΘεατροΘεραπεία: Θέατρο για προσωπική ανάπτυξη, ενδυνάμωση και ψυχοθεραπεία. «Οι τρεις Ευχές», με τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου.

Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου είναι ψυχοθεραπευτής, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ψυχοθεραπευτών. Είναι εκπαιδευτής ενηλίκων εξειδικευμένος στο «Θέατρο των Καταπιεσμένων».

Απευθύνεται στο ευρύ κοινό / Για 4 - 16 συμμετέχοντες







Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 (Θεατρικό Καταφύγιο, Κτίριο ΘΟΚ)

Εργαστήρι εμψύχωσης ομάδων, με τη Λιάνα Ταουσιάνη.

Η Λιάνα Ταουσιάνη είναι θεατρολόγος, ηθοποιός, art therapist, εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής, ειδικεύεται στο εφηβικό θέατρο, ειδικεύεται στην εμψύχωση ομάδων καθώς έχει συνεργαστεί, σαν performer’s trainer, με διάφορους σκηνοθέτες για τις ανάγκες θεατρικών παραγωγών κλασσικού θεάτρου και θεάτρου ντοκιμαντέρ.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που η δουλειά τους έχει να κάνει με τον συντονισμό και την εμψύχωση μιας ομάδας, τόσο εκπαιδευτικούς όσο και στελέχη εταιρειών ή team leaders.

Με φυσική παρουσία / Για 8 - 30 συμμετέχοντες







Με το πέρας των εργαστηρίων οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν δίπλωμα συμμετοχής.

Προπώληση εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του ΘΟΚ προς €10 το άτομο.

Αναλυτικές περιγραφές στην ιστοσελίδα του ΘΟΚ: www.thoc.org.cy

Πληροφορίες: Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ (22864320-1)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία