Εργαστήρια στο Θεατρικό Μουσείο Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.6.2022

Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου διοργανώνει εργαστήρια για παιδιά για όλο τον Ιούνιο. Τα θεατρικά εργαστήρια έχουν διάφορες και ενδιαφέρον θεματικές, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στο κάθε παιδί να γνωρίσει τον προβληματισμό και να αναπτύξει νέες δεξιότητες.


Δείτε το πρόγραμμα:

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 | «Αγάλματα και Τουρίστες»
Με την Βάσια Αντωνίου και την Νικολέττα Τζιαούρη

Ένα θεατρικό εργαστήρι βασισμένο σε μια ιστορία με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος!
Πόσο ο καθένας από εμάς σέβεται το περιβάλλον; Τι γίνεται όταν τα άψυχα αγάλματα επαναστατούν εναντίον των ανθρώπων που λερώνουν τους δημόσιους χώρους;

Μια ξεχωριστή εμπειρία στο χώρο του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου, ένα συναρπαστικό εργαστήρι που θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε σχέση με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας αλλά και των άλλων χωρών. Με επίσκεψη στο Δημόσιο Κήπο και οικολογικές κατασκευές.

Πληροφορίες
Στις 8πμ- 1μμ (Διάρκεια: 5 ώρες)
Για παιδιά 7-12 ετών
Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 | «Ηχομύθι – Μουσική και παραμύθι»
Με την Ηλιάνα Παύλου

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής μέσα από μία μουσική και απόλυτα διαδραστική παράσταση, χαρίζοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να βιώσουν τις έννοιες της μουσικής μέσα από μία ήχο-ιστορία, τραγούδι, μουσικοκινητικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμό.

Πληροφορίες
Στις 10πμ (Διάρκεια: 50 λεπτά)
Για παιδιά 4-6 ετών
Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 | Εργαστηρι Χαρακτικής – σφραγίδες
Με την Ελένη Παναγίδου

Ένα Εργαστηρι Χαρακτικής και συγκεκριμένα κολλαγραφίας με δημιουργία σφραγίδων. Στόχος των εργαστηρίου είναι η επαφή των παιδιών με την τέχνη της χαρακτικής μέσω απλών και διαδραστικών μεθόδων. Με πηγή έμπνευσης σύμβολα και σχήματα που παρουσιάζονται στα εκθέματα του Θεατρικού Μουσείου τα παιδιά θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την τέχνη της χαρακτικής και της τεχνικής της κολλαγραφίας και ακολούθως θα δημιουργήσουν την δική τους κολλητική πλάκα (σφραγίδα) που στην συνέχεια θα τυπώσουν με διάφορα χρώματα.

Πληροφορίες
Στις 10πμ (Διάρκεια: 2 ώρες)
Για παιδιά 6-12 ετών
Κόστος συμμετοχής 12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών)

Απαραίτητη η προκράτηση λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων
Καθημερινά στο τηλ. 25343464.
Θα τηρούνται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ιουνιοσ στο θεατρικο μουσειο κυπρου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία