Ακρόαση ηθοποιών για την παραγωγή της Νέας Σκηνής ΘΟΚ, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.5.2023
Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής του έργου Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του, του Γιώργου Καπουτζίδη, το οποίο θα ανέβει τη θεατρική περίοδο 2023 - 2024 σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ανεξαρτήτως φύλου, σκηνικής ηλικίας από 25 έως 35 ετών.

Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την περίοδο από 12 έως 17 Ιουνίου 2023. Στους ηθοποιούς που θα κληθούν στην ακρόαση θα ζητηθεί να προετοιμάσουν ένα μονόλογο δικής τους επιλογής. Όλοι οι ηθοποιοί θα ειδοποιηθούν αποκλειστικά μέσω e-mail για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2023

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ