ΘΟΚ: Ακροάσεις για την παραγωγή της Σκηνής 018, «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά».

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.6.2023
Σε διασκευή των Παρασκευά Καρασούλου και Νίκανδρου Σαββίδη & σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.

Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής του έργου «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά», σε διασκευή των Παρασκευά Καρασούλου και Νίκανδρου Σαββίδη, η οποία θα παρουσιαστεί στη Σκηνή 018 κατά τη θεατρική περίοδο 2023 - 2024, σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα ζητούνται:

- γυναίκες ηθοποιοί, σκηνικής ηλικίας από 20 έως 50 ετών.

- άντρες ηθοποιοί, σκηνικής ηλικίας από 20 έως 60 ετών.

Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με δύο πρόσφατες φωτογραφίες τους (πορτρέτο και ολόσωμη), στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ».

Όσοι/-ες προσέλθουν στις ακροάσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα και τις δύο πρόσφατες φωτογραφίες τους. Επίσης, θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. Οι ακροάσεις (πρώτη και δεύτερη φάση) θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023. Στους/-ις ηθοποιούς που θα προσέλθουν στις ακροάσεις, θα δοθεί κείμενο από τη σκηνοθέτιδα. Παράλληλα καλούνται να προετοιμάσουν ένα σύντομο τραγούδι, δικής τους επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και ώρα της ακρόασής τους αποκλειστικά μέσω e-mail.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Σεπτέμβριος 2023 – Μάρτιος 2024

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ