Πωλίνα Ματθαίου

Δημοσιεύθηκε 11.12.2023
Πωλίνα Ματθαίου
«Θέλω να μιλήσω για όσα με προβληματίζουν, για όσα με στεναχωρούν, να μοιραστώ σκέψεις και συναισθήματα και να ακούσω ιστορίες άλλων ανθρώπων. Το θέατρο Κορνίζα πραγματεύεται ιστορίες που βγαίνουν από την ψυχή μας»

Ποια είσαι;

Ονομάζομαι Πωλίνα και είμαι...τι είμαι; Προσπαθώ να είμαι, να υπάρχω. Να προχωρώ, να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Να αλλάζω τον κόσμο όσο μπορώ, να είμαι παρόν σε όσα συμβαίνουν και να βρίσκω την ευτυχία σε απλά καθημερινά πράγματα. Ψάχνω τους αυθεντικούς ανθρώπους. Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να δω καινούργια πράγματα. Είμαι ευγνώμων για τους δικούς μου ανθρώπους, για όλα όσα έζησα μέχρι στιγμής, και έχω μάθει να εμπιστεύομαι την ζωή και τους ρυθμούς της. Λατρεύω το καλοκαίρι, την οικογένια μου και τον γάτο μου τον κύριο Πέπη. Με μαγεύει η φύση και τα ζώα.

Πωλίνα Ματθαίου
Πωλίνα Ματθαίου

Τι κάνεις;

Είμαι ηθοποιός και τα τελευταια χρόνια εργάζομαι στο Θέατρο Πίκολο. Παράλληλα έχω δημιουργήσει την δική μου ομάδα «Θέατρο Κορνίζα».

Θέατρο Κορνίζα Πωλίνα Ματθαίου
Θέατρο Κορνίζα

Το όνομα της ομάδας προέκυψε εντελώς αυθόρμητα. Ήμουν στη γιαγιά μου και προσπαθούσα να συμπληρώσω μια αίτηση για ένα πρότζεκτ... ενώ δεν είχα βρει ακόμη όνομα της ομάδας. Κοιτάζοντας γύρω-γύρω, είδα όλη μας την ζωή... όλες τις σημαντικές στιγμές, κορνιζαρισμένες να διακοσμούν το σπίτι της γιαγιάς. Η αποφοίτηση, ο γάμος του ξαδέλφου μου, η βάφτιση της ξάδελφης, αδέλφια, εγγόνια, παιδιά, θείοι και θείες όλοι σε κορνίζες. Ο καθένας στις δικές του στιγμές. Και έτσι αποφάσισα οτι αυτή η ομάδα θα έχει την ονομασία Θέατρο Κορνίζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άκου τα βήματα του Καϊμακλιού»

Τι θέλεις;

Μέσα από το θέατρο Κορνίζα, θα ήθελα να καταφέρω να έρθει, στο θέατρο, ακόμα και ο τελευταίος πολίτης. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ τους παράσταση. Θέλω να μιλήσω για όσα με προβληματίζουν, για όσα με στεναχωρούν, να μοιραστώ σκέψεις και συναισθήματα και να ακούσω ιστορίες άλλων ανθρώπων. Η ομάδα αυτή πραγματεύεται ιστορίες που βγαίνουν από την ψυχή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου