Χρίστος Χατζηχρίστου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.7.2013

φωτογραφία: Παύλος Βρυωνίδης


Ο Χρίστος Χατζηχρίστου παίζει στα ανώγια και ονειρεύεται αίλουρους


Τι κάνεις;
Είμαι καλά όταν στην καθημερινότητά μου βλέπω ή ακούω κάτι που μου διεγείρει τη φαντασία.


Τι βλέπεις; Ξανά τις ερωτήσεις... όνειρα με αίλουρους, όμορφα πλάσματα.


Τι ακούς; Ακούω προσεκτικά τον ήχο που παράγουν τα synthesizers, το reverb στον κάθε ήχο και όταν νιώθω ότι καίγεται το κεφάλι μου, γυρνάω σε ποπ διάθεση.

+ Ο Χρίστος είναι μέλος της κολλεκτίβας μουσικών Plain History η οποία θα δώσει το "παρών" της στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων Υπαίθρου [18-21/07] και στο μουσικό Φεστιβάλ Φέγγαρος [02-04/08]. Έχει, επίσης, το σόλο πρότζεκτ Chris & Terry.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κάνουμε «χάρη» σε αρχείο μουσείου;

Κάνουμε «χάρη» σε αρχείο μουσείου;

Κάνουμε «χάρη» σε αρχείο μουσείου;

Αχτίδα φωτός

Αχτίδα φωτός

Αχτίδα φωτός

Η απόλυση Άλτμαν και το χάος στην OpenAI

Η απόλυση Άλτμαν και το χάος στην OpenAI

Η απόλυση Άλτμαν και το χάος στην OpenAI