Ερμίνα Εμμανουήλ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.2.2018

Ποια είσαι;


Είμαι η Ερμίνα Εμμανουήλ, είμαι εικονογράφος και γραφίστρια. Ζω και εργάζομαι στη Λευκωσία και με θυμάμαι να ζωγραφίζω από παιδί. Έκανα μαθήματα ζωγραφικής από πολύ μικρή ηλικία μέχρι τα 18 μου, όταν πήγα στην Ιταλία για να σπουδάσω Καλές Τέχνες και επιτέλους να “γίνω ζωγράφος” όπως έλεγα από πάντα. Φυσικά αυτό ως επάγγελμα στην Κύπρο του ’13, όταν είχα τελειώσει, ήταν δύσκολη επιλογή έτσι στράφηκα προς την γραφιστική τέχνη. Μπορώ να πω ότι αν και διαφορετικές τέχνες τις αγαπώ και τις δύο.

Τι κάνεις;

Τα τελευταία 2,5 χρόνια δουλεύω ως graphic designer σε μεγάλη διαφημιστική εταιρία, αλλά παράλληλα ασχολούμαι όσο μπορώ με διάφορες τέχνες μέσω μαθημάτων, εργαστηρίων ή σεμιναρίων ( εργαστήρια καλλιγραφίας, διαλέξεις σημειωτικής επικοινωνίας, μαθήματα φωνητικής, πιάνου και πολλά άλλα).

Τι θέλεις;

Θέλω να αλλάξω τον τρόπο που οι Κύπριοι βλέπουν την εικονογράφηση αλλά και την τέχνη γενικότερα. Προσπαθώ σε κάθε ευκαιρία να το προωθώ μέσω δουλειάς και μέσω προσωπικών πρότζεκτ. Η τέχνη για μένα είναι πολύ σημαντική εφόσον μπορώ να εκφράζομαι μέσα από αυτήν. Εύχομαι να καταφέρω να συνεχίσω να την έχω και ως επάγγελμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;