For Your Playlist #5

ΛΙΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ Δημοσιεύθηκε 2.7.2019

1. KATIE – Thinkin Bout You (Video Director: Oui Kim)


H ΚΑΤΙΕ (Katie Kim), η οποία γεννήθηκε στη Νότια Κορέα, μεγάλωσε στο New Jersey των ΗΠΑ και που τώρα δουλεύει με βάση το Los Angeles, έγινε γνωστή στο Κορεάτικο κοινό πριν μερικά χρόνια, με τη συμμετοχή της στην 4η σεζόν του K-Pop Stars, του οποίου ήταν η νικήτρια. Πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά, το EP Log, η οποία περιέχει και το κομμάτι Thinkin Bout You, που θα σας κατακλύσει με τη μεθυστική, μελαγχολική του νοσταλγία.

2. Caroline Polachek – Door (Video Directors: Caroline Polachek & Matt Copson)

Καλωσορίσατε στον απίθανο κόσμο της Caroline Polachek. Αν το Door δε συνοδευόταν από αυτό το υπέροχο σουρεαλιστικό βίντεο, θα σας έλεγα να κλείσετε τα μάτια σας και να χαθείτε στη φωνή της, στους στίχους της και στους ήχους αυτού του υπνωτικού τραγουδιού που ξεκινά από μια απλή μελωδία και καταλήγει να κάνει channel το υπερπέραν, περνώντας από μια πύλη που οδηγεί σε μια άλλη πύλη που οδηγεί σε μια άλλη πύλη που οδηγεί σε μια άλλη πύλη που οδηγεί σε ένα άλλο σύμπαν. Αξίζει να το ακούσετε με ανοιχτά τα μάτια, με κλειστά τα μάτια, όρθιοι, καθισμένοι, ξαπλωτοί και ότι άλλο υπάρχει αναμεταξύ.

3. Robyn – Ever Again (Video Director: Colin Solal Cardo)

Παρόλο που το Εver Again δεν είναι καινούργιο κομμάτι (κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο), το θυμόμαστε επειδή πριν λίγες μέρες απέκτησε ένα υπέροχο video clip. Πρόκειται για ένα κομμάτι από την τελευταία δουλειά της Robyn, Honey, που κυκλοφόρησε 8 ολόκληρα χρόνια μετά από τον προηγούμενο της δίσκο. Η επιστροφή της στη μουσική ήταν ένδοξη όχι μόνο γιατί ήταν σαν μια ανάδυση από μια σκοτεινή για την ίδια περίοδο αλλά και επειδή σηματοδοτήθηκε από ένα εξαίρετο album και από μια εξαιρετικά επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία. Σκέφτομαι το Ever Again σαν ένα διαφωτισμένο love song. Η Robyn προσπερνά όλα τα τριτά και κουρασμένα κλισέ που μάθαμε να ακούμε, να πιστεύουμε και να επαναλαμβάνουμε για τον έρωτα (“that shit’s out the door) και έχει να μας πει κάτι καινούργιο και αναζωογονητικό. Μεγάλο μπόνους για το ονειρικό set με κάτι από την ελληνική μυθολογία, την αισθησιακή της χορογραφία και το όμορφο, λευκό της LV top.

4. Carly Rae Jepsen – Too Much (Video Director: Amy David, Matty Peacock)

Το Too Much της Carly Rae Jepsen είναι ο 80s synth-pop ύμνος που περιμέναμε να κολλήσει στο μυαλό μας και να σιγομουρμουρούμε το υπόλοιπο καλοκαίρι. Το τραγούδι προέρχεται από τον καινούργιο της δίσκο, Dedicated, ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Με ένα beat που μας αιχμαλωτίζει από την αρχή, ακολουθούμε την Carly Rae Jepsen καθώς χορεύει, μαζί με τους κλώνους της, έναν χορό εξομολόγησης: “When I party then I party too much / When I feel it then I feel it too much / When I’m thinking then I’m thinking too much / When I’m drinking then I’m drinking too much.” Στην ερώτηση της “Is this too much?” θα μπορούσε κανείς να πει πως you can never have too much of a good thing.

Βρείτε το κανάλι του À Propop στο Youtube

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;