«To Γκαράζ» στη Δερύνεια

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.7.2018

Ένα γκαράζ αυτοκινήτων έχει παραχωρηθεί οικειοθελώς για να λειτουργήσει ως κέντρο συνεργασίας μεταξύ ατόμων και οργανισμών από τη Δερύνεια και ολόκληρη την Κύπρο για τα επόμενα χρόνια. Άτομα και οργανισμοί που ποθούν τη συνεργασία και τη συμφιλίωση μεταξύ Δερυνειωτών, καλλιτεχνών, Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, μεταναστών και όσων ενδιαφέρονται για την ειρήνη και τη δημιουργία, με τη βοήθεια του δημαρχείου και μέσω της γενναιοδωρίας της οικογένειας Θεωρή, έχουν έρθει μαζί για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα.


Τα εγκαίνια του Γκαράζ θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου 2018 στις 18:30.

2-1000LEKSIS
DSC08028
DSC08033
DSC08737-Pano


*OPEN CALL / Ο δρόμος Αμμοχώστου σε φωτογραφίες

Η ομάδα του Γκαράζ καλεί όλους τους πολίτες που έχουν παλιές φωτογραφίες από τη λεωφόρο Αμμοχώστου και τον δρόμο που οδηγεί στην Αμμόχωστο να τις παραχωρήσουν για την έκθεση φωτογραφίας που σχεδιάζεται για τη μέρα των εγκαινίων μέχρι και την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 23819008 ή στη διεύθυνση info@rooftoptheatregroup.com. Η συνεργασία και η γενναιοδωρία του κοινού είναι εξαιρετικά σημαντικές για το έργο, αφού όπως δηλώνει η ομάδα "θεωρούμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το δύσκολο αυτό εγχείρημα μαζί".

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τούτο σου έλειπε.. Αφροδιτούα μου

Τούτο σου έλειπε.. Αφροδιτούα μου

Τούτο σου έλειπε.. Αφροδιτούα μου

Επανένωση Oasis: Και τι μας νοιάζει, είμαστε οικονομολόγοι;

Επανένωση Oasis: Και τι μας νοιάζει, είμαστε οικονομολόγοι;

Επανένωση Oasis: Και τι μας νοιάζει, είμαστε οικονομολόγοι;