Αντρούλα Καφά

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.11.2018

Ποια είσαι;

Είμαι η Αντρούλα Καφά, 23 ετών. Σπούδασα Φιλοσοφία στο University College London, και τώρα ολοκληρώνω και το μεταπτυχιακό μου, επίσης στη Φιλοσοφία. Μετά από πέντε χρόνια στο Λονδίνο, επέστρεψα πρόσφατα στην Κύπρο και βρίσκομαι σε στάδιο εξερεύνησης και πειραματισμού, κυρίως καλλιτεχνικού. Βασική ενασχόλησή μου αυτήν τη στιγμή είναι η μουσική.

Τι κάνεις;
Πρόσφατα συμμετείχα στο πρόγραμμα Duets του Buffer Fringe Performing Arts Festival, στο οποίο σύνθεσα μουσική για μια χορευτική παράσταση. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζω κάτι το οποίο θα παρουσιάσω τέλη Νοεμβρίου σε συναυλία της ηλεκτρονικής κολεκτίβας "Έξαρση". Παράλληλα, επεξεργάζομαι projects τα οποία θα πραγματοποιηθούν το 2019.

Η μουσική μου συνδυάζει πολυφωνικές συνθέσεις με ηλεκτρονικούς ήχους και τείνει να ενσωματώνει στοιχεία που ανακαλούν από τη μία το πρωτόγονο και από την άλλη το θρησκευτικό. Μου αρέσει οι εμφανίσεις μου να δημιουργούν μια αίσθηση τελετουργίας και να φέρνουν τον ακροατή σε ιδιαίτερα έντονες και συναισθηματικές καταστάσεις.

Αποτελώ επίσης μέλος των Cantus Novus Femina (Epilogi), ενός γυναικείου φωνητικού συνόλου, το οποίο αγαπώ πολύ. Με τις Cantus Novus Femina πραγματοποιούμε συχνά εμφανίσεις. Για παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλα, αυτόν τον Δεκέμβριο θα τραγουδήσουμε στην εκκλησία της Φανερωμένης μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου.

Τι θέλεις;
Θέλω να είμαι ψυχικά υγιής για να μπορώ να ονειρεύομαι, να αγαπώ και να δημιουργώ. Θέλω να εξελίσσω συνεχώς την τέχνη μου και να συνεργάζομαι με ωραίους ανθρώπους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;