Γιάννης Οικονομίδης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.3.2020

Ποιος είσαι;

Είμαι ένας κοντούλης, ερωτευμένος με την τέχνη του χορού. Είμαι χορευτής, χοροδιδάσκαλος και χορογράφος σύγχρονου χορού. Είναι αυτό που ονειρευόμουνα να γίνω από μικρός.
Γεννήθηκα στη Λευκωσία. Είμαι 25 χρονών και το όνομά μου είναι Γιάννης.
Μου αρέσουν όλα τα αθλήματα. Έχουν μια άγρια ομορφιά που με ελκύει σαν άτομο.


Τι κάνεις;
Κάνω αυτό που αγαπώ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Μαθαίνω, προπονούμαι, εξελίσσομαι μέρα με τη μέρα. Υλοποιώντας έτσι μικρούς στόχους. Κάνοντας ένα βήμα κάθε μέρα προς το να γίνομαι καλύτερος.

Αυτές τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δεξιοτεχνία που έχω για τον σύγχρονο χορό, τις μεταδίδω ή καλύτερα τις μοιράζομαι με τους μαθητές μου. Άλλες φορές σε μια παράσταση με το κοινό ή ακόμα σε ένα battle.

Οι πιο μαγικές στιγμές είναι αυτές αργά το βράδυ όπου μόνος μου σε ένα στούντιο χορεύω, εκφράζοντας εκείνα τα συναισθήματα που είναι κρυμμένα στο πίσω μέρος της καρδιάς μου.

Τι θέλεις;
Θέλω = όνειρο
Είμαι άπληστος όσον αφορά την τέχνη μου. Κάνω αυτό που ονειρευόμουν από μικρός. Ως ενεργός άνθρωπος, όταν υλοποιώ ένα όνειρο αυτόματα βάζω στόχο για ένα καινούργιο. Αυτό που θέλω τώρα, ο νέος μου στόχος, το όνειρό μου είναι να γίνω μέλος σε μια μεγάλη ομάδα σύγχρονου χορού του εξωτερικού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;