Στυλιάνα Κατσιάρη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.1.2021

Ποιά είσαι;


Είμαι η Στυλιάνα Κατσιάρη, συστήνομαι ως καλλιτέχνης και στην καθημερινότητά μου εξερευνώ τις ποικίλες εκφάνσεις της τέχνης.

Τι κάνεις;

Ζωγραφίζω. Μ’αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια να αποτυπώσω την αλήθεια τους στον καμβά μου. Με απασχολεί να ευαισθητοποιώ πλήθος ή έστω να προκαλώ ένα συναίσθημα σε αυτόν που συναντά τα έργα μου. Εστιάζω στην ανθρωποκεντρική ζωγραφική, η οποία συχνά παίρνει κοινωνικές διαστάσεις. Τα έργα μου αναδεικνύουν θεματικές όπως ο κοινωνικός αποκλεισμός και ο στιγματισμός των μειονοτικών ομάδων.

Τι θέλεις;

Θέλω σύνδεση των ανθρώπων. Με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους. Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν και όχι απλά να κοιτάζουν, να αναμετρούνται με το κριτικό βλέμμα που αποκτά κανείς στη θέαση ενός έργου τέχνης. H επιθυμία μου διαφαίνεται στην «Ασκητική» του Καζαντζάκη, μέσω της φράσης «Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ».




Bubbles Distorsion, 120 X 150, 2019.



Humans in white, 120 X 150, 2019.




Facebook: https://www.facebook.com/styliana.katsiari.artwork/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;