Γεωργία Κωνσταντίνου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.2.2021

Ποιά είσαι;


Είμαι ένα άτομο που ενδιαφέρομαι για ό,τι υπάρχει γύρω μου - με επηρεάζει και το εξερευνώ. Δέχομαι ερεθίσματα από τις συνθήκες του σήμερα, τις αντιλήψεις, τα πιστεύω και τα μετατρέπω σε τέχνη.

Ονομάζομαι Γεωργία Κωνσταντίνου (Κλαρκ), είμαι 23 ετών και κατάγομαι από την Λευκωσία. Είμαι χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια σύγχρονου χορού.

Τι κάνεις;

Κάνω αυτό που αγαπώ, χορεύω. Πραγματοποιώ τα όνειρα που είχα από μικρή και νιώθω τυχερή που έχω την δυνατότητα να ασχολούμαι με την τέχνη, την ελευθερία του σώματος και την ελευθερία της έκφρασης.

Προσπαθώ να δίνω στο σώμα μου πληροφορίες από χορευτές και χορογράφους οι οποίες αποσκοπούν στην προσωπική μου εξέλιξη και την υλοποίηση των στόχων μου. Αυτοσκοπός μου, είναι η μετάδοση αυτών των πληροφοριών στους μαθητές μου και στον κόσμο που αγαπά τον χορό.

Τι θέλεις;

Σαν άνθρωπος θα ήθελα να επικρατεί ο σεβασμός και η αλληλεγγύη στην κοινωνία. Κάτι που στην εποχή μας σπανίζει. Σεβασμός προς τον συνάνθρωπό μας, το διαφορετικό και προπάντων στον εαυτό μας. Αξίες που θα έπρεπε να είναι πυλώνες στην κοινωνία, όμως, αμφισβητούνται.

Σαν καλλιτέχνις, αρχικά έχω ως στόχο να συνεργαστώ με Κύπριους αλλά και ξένους καλλιτέχνες και να ταξιδέψω για επαγγελματικούς σκοπούς στο εξωτερικό. Επίσης, θα ήθελα οι καλλιτέχνες να αντιμετωπίζονται από την κοινωνία σαν επαγγελματίες και να έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους εργαζομένους. Ένα πρόβλημα το οποίο έγινε ακόμα πιο εμφανές με τις συνθήκες του σήμερα.

Θέλω να εκφράζομαι, να δημιουργώ, να χορεύω!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;