Ελένη Κινδύνη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 20.4.2021

Ποιά είσαι;


Είμαι η Ελένη, σπούδασα Μαθηματικά στη Θεσσαλονίκη και Καλές Τέχνες στην Περούτζια. Κατάγομαι από τη Λευκωσία όπου ζω και εργάζομαι. Η ανάγκη μου να μοιραστώ τις αναζητήσεις μου γύρω από τα υπαρξιακά ερωτήματα με οδήγησαν στην τέχνη η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου.

Τι κάνεις;

Ως εικαστικός ασχολούμαι με τη δημιουργία εικόνων στον δισδιάστατο και τρισδιάστατο χώρο. Δημιουργώ εικόνες στον δισδιάστατο χώρο μέσω της χαρακτικής και στον τρισδιάστατο μέσω των εγκαταστάσεων. Στα έργα μου χρησιμοποιώ καθημερινά αντικείμενα όπως το ύφασμα, το ένδυμα και αντικείμενα οικιακής χρήσης τα οποία συνδέονται με την ανθρώπινη ύπαρξη, την ανθρώπινη πραγματικότητα και τη φθορά μέσα στο χρόνο.

Τι θέλεις;

Θέλω το έργο μου να προκαλεί συγκίνηση στο θεατή και να λειτουργεί ως ερέθισμα για προβληματισμό στα βασικά ερωτήματα της ζωής, συμβάλλοντας έτσι στο προσωπικό του ταξίδι αυτογνωσίας.

Instagram: kineleni

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;