ΘΟΚ: Ακροάσεις για την «Ομήρου Οδύσσεια» σε διασκευή και σκηνοθεσία Λάρκου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.6.2024
Το έργο του Μιχάλη Γκανά θα παρουσιαστεί στην Σκηνή 018.

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου «Ομήρου Οδύσσεια» του Μιχάλη Γκανά που θα παρουσιαστεί στη Σκηνή 018 κατά τη θεατρική περίοδο 2024-2025, σε διασκευή και σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα, ζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, με ικανότητες στο τραγούδι, στις πρακτικές του σωματικού θεάτρου και στον αυτοσχεδιασμό.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο email: dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση- «ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ». Εκπρόθεσμες αποστολές βιογραφικών δεν θα γίνουν δεκτές. Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 (Α΄ φάση) και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 (Β΄φάση). Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και ώρα της ακρόασής τους αποκλειστικά μέσω e-mail.

Στους/-ις ηθοποιούς που θα κληθούν στις ακροάσεις θα ζητηθεί:

1. για την Α΄ φάση να προετοιμάσουν έναν μονόλογο και ένα τραγούδι της επιλογής τους, και

2. για την Β΄ φάση να προετοιμάσουν υλικό, το οποίο θα τους σταλεί στα προσωπικά τους e-mail.

Σημείωση:

Όσες/οι γνωρίζουν μουσικό όργανο, μπορεί να τους ζητηθεί να το έχουν μαζί τους.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: τέλος Αυγούστου 2024 – μέσα Μαρτίου 2025

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

«Ο Επιθεωρητής» του Γκόγκολ | Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΘΟΚ

«Ο Επιθεωρητής» του Γκόγκολ | Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΘΟΚ

«Ο Επιθεωρητής» του Γκόγκολ | Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΘΟΚ