ΘΟΚ: Ακροάσεις για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.6.2024
Μέχρι τις 17 Ιουνίου η υποβολή ενδιαφέροντος

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα του Ματέι Βίζνιεκ που θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή κατά τη θεατρική περίοδο 2024-2025, σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, με σκηνική ηλικία από 25 έως 50 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο email: dramaturg@thoc.org.cy μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | «Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΟΔΟΣ». Εκπρόθεσμες αποστολές βιογραφικών δεν θα γίνουν δεκτές. Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παραγωγής, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024.

Στους/-ις ηθοποιούς που θα κληθούν να προσέλθουν στις ακροάσεις, ζητείται να παρουσιάσουν ό,τι επιθυμούν σύντομης διάρκειας. Επιπλέον, οι υποψήφιες νεαρές ηθοποιοί που θα επιλεγούν στην ακρόαση, θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Η ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως των ηθοποιών θα γίνει αποκλειστικά μέσω e-mail.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Σεπτέμβριος 2024 - Ιανουάριος 2025

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ