Η 8η Ιουλίου των... Pearl Jam

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 2.7.2013

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο κιθαρίστας των Pearl Jam, Mike McCready, δήλωνε στο Rolling Stone ότι η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της μπάντας είναι αρκετά πιθανή. Φαίνεται πως τα λόγια του Αμερικανού κιθαρίστα θα επιβεβαιωθούν την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Ιουλίου.


Αυτή είναι λογικά η εξήγηση για την αντίστροφη μέτρηση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της η κορυφαία grunge μπάντα. Υπενθυμίζεται, ότι ο τελευταίος δίσκος των Pearl Jam με τίτλο Backspacer, είχε κυκλοφορήσει το 2009. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περίοδο «ξηρασίας» στην ιστορία του συγκροτήματος, κατά την οποία βέβαια, ο Eddie Vedder και ο Stone Gossard αφοσιώθηκαν σε σόλο δουλειές.


Οι οπαδοί του συγκροτήματος στο Twitter πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι Pearl Jam να ανακοινώσουν παράλληλα και παγκόσμια περιοδεία. Η τρέχουσα περιοδεία της μπάντας στη Βόρειο Αμερική τελειώνει στις 19 Ιουλίου με συναυλία στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ