Πρεμιέρα στη Βενετία για τον Γιώργο Ζώη | δείτε το τρέιλερ

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 29.8.2012

Την επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ταινίας με τίτλο «Τίτλοι Τέλους» [Out of Frame] εγκαινίασε ο Γιώργος Ζώης, o μόνος Έλληνας σκηνοθέτης στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.


Το φεστιβάλ σηκώνει σήμερα αυλαία με την ταινία «Ο απρόθυμος φονταμενταλιστής» [The Reluctant Fundamentalist], σε σκηνοθεσία της Μίρα Ναΐρ.



Δείτε την ταινία του Γιώργου Ζώη σε streaming από την Βενετία. Για κρατήσεις, πατήστε εδώ.



Όπως περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας «Τίτλοι τέλους», η σύνοψη της έχει ως εξής:


«Στην Ελλάδα οι διαφημίσεις σε εξωτερικούς χώρους έχει πρόσφατα απαγορευτεί. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν εκατοντάδες κάδρα, χωρίς μηνύματα. Τα κενά πλαίσια όμως είναι τώρα το μήνυμα. Και εμείς είμαστε εκτός πλαισίου» [out of frame].




Δείτε το τρέιλερ:


Αναφέρει ο σκηνοθέτης σε σημείωμά του:


«Τα κενά πλαίσια πάνω απ' τα κεφάλια μας απεικονίζουν όχι μόνο την παρούσα κοινωνική και οικονομική κατάρρευση αλλά την ίδια ώρα αντικατοπτρίζουν τον κενό εσωτερικό μας κόσμο. Αντανακλούν απευθείας στον άδειο εγκέφαλό μας, στο συναισθηματικό μας κενό και στην μοναχική ύπαρξή μας. Τα κενά πλαίσια είναι σύγχρονα μνημεία».


Η μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη, δημιουργού της περίφημης και πολυβραβευμένης ταινίας Casus Belli, θα προβληθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Ορίζοντες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 7 Σεπτεμβρίου 2012.


Διαγωνίζεται με άλλες 12 ταινίες από όλο τον κόσμο.




+ Για την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας «Τίτλοι τέλους», εδώ.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ