Ιδού η αφίσα για την έκθεση του Ελ Γκρέκο στο Λεβέντειο

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 19.9.2012

Δόθηκε στη δημοσιότητα η αφίσα για την σημαντική έκθεση με έργα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου [Ελ Γκρέκο], η οποία θα φιλοξενηθεί στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας.


Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012 και έχει ως θέμα την πορεία του Ελ Γκρέκο από τον Χάνδακα της Κρήτης όπου γεννήθηκε το 1541, στο Τολέδο όπου εγκαταστάθηκε και δημιούργησε μέχρι το τέλος της ζωής του, το 1614.


Τίτλος της έκθεσης είναι «Από τον Χάνδακα στο Τολέδο: στα βήματα μιας ευρωπαϊκής διαδρομής».


Διαβάστε εδώ: Στην τελική ευθεία για την έκθεση του Ελ Γκρέκο


ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ