Ένα αεροπορικό δυστύχημα φέρνει τους επιβάτες του αεροπλάνου πιο... κοντά, στη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με αυθεντικό τίτλο «Los Amantes Pasajeros» ή, στις υπόλοιπες χώρες «I'm So Excited».
Ο τίτλος στα ισπανικά έχει διπλή σημασία, αφού σημαίνει τους εραστές - επιβάτες (ενός αεροπλάνου) αλλά και τους εραστές που είναι περαστικοί.
Η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ φέρνει ξανά μαζί στην οθόνη τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Πενέλοπε Κρουζ αλλά καιτους Χαβιέρ Κάμαρα (ο νοσοκόμος του «Μίλα της»), Σεσίλια Ροθ, Λούλα Ντουένιας, Ραούλ Αρέβαλο, Χιούγκο Σίλβα και Παθ Βέγκα.
Η ταινία θα βγει στις ισπανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2013 και υπόσχεται να είναι στο πνεύμα των παλιών κωμωδιών του Αλμοδόβαρ.
Ακολουθεί συνέντευξη που πήρε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ από τον εαυτό του και αναρτήθηκε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας παραγωγής της ταινίας του, El Deseo: