Ex-Artis | Νέα πολιτιστική κίνηση στην Πάφο

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 9.1.2014

Νέα πολιτιστική κίνηση με τίτλο ex-Artis δημιουργήθηκε στην Πάφο, με σκοπό την προαγωγή, ανάδειξη και ανάπτυξη του πολιτισμού, των τεχνών, γραμμάτων, της έρευνας, της παιδείας, της κουλτούρας και της πνευματικής καλλιέργειας στην Κύπρο και ειδικότερα στην Πάφο.


Με την ίδρυσή της, η πολιτιστική κίνηση ex-Artis εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει την διοργάνωση και συμμετοχή σε ποιοτικές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές δράσεις και θεσμούς για την ανάπτυξη συνεργειών με ομόλογους φορείς και ιδρύματα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, και την ανάδειξη του πολυπολιτισμικού ευρωπαϊκού χαρακτήρα, μακριά από κομματικούς, ρατσιστικούς και εθνικιστικούς χαρακτήρες.


«Η συγκυρία της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στον τόπο μας για το 2017, και οι κοινοί μας σκοποί και στόχοι προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες για μελλοντική δράση και προσφορά στο ευρωπαϊκό πολιτιστικό γίγνεσθαι», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση της ex-Artis, τα ιδρυτικά μέλη της οποίας είναι ενεργοί πολίτες και ακαδημαϊκοί των τεχνών, του πολιτισμού και της επιστήμης, Κύπριοι και καλλιτέχνες από το εξωτερικό.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Κίνησης ex-Artis όπως προέκυψε μέσα από την ιδρυτική του συνέλευση είναι:



Ντανιέλλα Πιστέντη-Μούγιαννου: Πρόεδρος


Ρήνος Στεφανή: Αντιπρόεδρος


Στέλιος Σοφόκλη: Γραμματέας


Αμαλία Πικρίδου: Ταμίας


Ελίζα Χριστοφόρου: Μέλος/Εκπρόσωπος τύπου



 + Πολιτιστική κίνηση ex-Artis, ΤΘ 62313, Πάφος 8063. Πληροφορίες τηλ. 99527373.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ