Εκδήλωση | O δρόμος του νερού στη Χούλου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.2.2015

Το πρόγραμμα «Ζωντανή Ιστορία» του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού του Pafos2017 συνεχίζει την παραγωγή διαλόγου ανάμεσα στις δύο κοινότητες εξετάζοντας με διάφορους τρόπους και δράσεις θέματα που επηρεάζουν την κυπριακή κοινωνία.


Το πρόγραμμα «Ζωντανή Ιστορία» αναδεικνύει τέτοια ζητήματα μέσω βιωματικών καταγραφών, αφηγήσεων αλλά και μέσα από την ιστορία, την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις του τόπου μας.


Με επίκεντρο την Κάτω Βρύση, μια σημαντική ιστορική, αρχιτεκτονική και υδραυλική κατασκευή του μεσαίωνα, ο δρόμος του νερού είναι μια περιήγηση στα εγγύτερα αξιοθέατα του χωριού Χούλου και ταυτόχρονα μια αναδρομή της μεσαιωνικής αλλά και πρόσφατης ιστορίας του τόπου μας.


HOULOU


Η Σεβίνα Φλωρίδου, μελετήτρια και αρχιτέκτονας, θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες στον «δρόμο του νερού» της Χούλου.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της κοινότητας Χούλου.


+ Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στην Κάτω Βρύση Χούλου στις 11:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ