Ο Βαγγέλης Μουρίκης στο Θέατρο Ριάλτο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.4.2015

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Μουρίκης έκανε χθες την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2015, στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού.


Ο Βαγγέλης Μουρίκης, ο οποίος απέσπασε πρόσφατα το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ερμηνεία του στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το Μικρό Ψάρι», είναι μέλος της διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του φεστιβάλ.


Συμμετέχει επίσης στην ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ «Νορβηγία», η οποία προβάλλεται στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας του φεστιβάλ «Το άλλο σινεμά του φανταστικού».


Η ταινία προβάλλεται την Πέμπτη 23 Απριλίου στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού και την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Ζήνα Πάλας Λευκωσίας.


Πληροφορίες για το φεστιβάλ www.cyprusfilmdays.com.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ©ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ


vaggelis_mourikis3

vaggelis_mourikis2



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ