Ακρόαση ηθοποιών για τη νέα παραγωγή της alpha square

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 2.6.2014

«Ο Μικρός Πρίγκιπας», του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ είναι η νέα -ελληνόφωνη- παραγωγή της alpha square, η οποία θα ανέβει με τη νέα θεατρική σεζόν, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς, στη Λευκωσία. 


Για την παραγωγή, η alpha square πραγματοποιεί ακρόαση ηθοποιών την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 10:00 - 14:00 και 16:00 - 20:00, στην Πύλη Αμμοχώστου.


Ηθοποιοί ηλικίας μέχρι 40 καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον αποστέλλοντας βιογραφικό και φωτογραφία στη διεύθυνση alpha@alphasquare.com.cy.


Οι ηθοποιοί καλούνται να ετοιμάσουν ένα μονολόγο της επιλογής τους  καθώς και το απόσπασμα που θα τους σταλεί από το έργο, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να ετοιμάσουν και ένα τραγούδι.


+ Πληροφορίες www.facebook.com/alphasquare και www.alphasquare.com.cy


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ