Έκθεση του Αχιλλέα Ραζή στην Alpha C.K.Art Gallery

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.5.2015

Την πρώτη ατομική έκθεση του Αχιλλέα Ραζή στην Κύπρο παρουσιάζει από τις 7 Μαϊου 2015 η Alpha C.K. Art Gallery.


Ο Αχιλλέας Ραζής είναι Ελλαδίτης ζωγράφος, απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας υπό τον καθηγητή Χρόνη Μπότσογλου.


Είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος της νέας παραστατικότητας και της σύγχρονης εποχής. Με τα έντονα και καθαρά χρώματα του σε καλά οργανωμένες και σκηνοθετημένες παραστάσεις και ανώνυμους πρωταγωνιστές, ο Ραζής μεταπλάθει τα λάδια του σε αφηγήματα και στιγμιότυπα της καθημερινότητας μας.


Ο καλλιτέχνης έχει παρουσιάσει το έργο του σε τέσσερις ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές.


ergo 003
razis2
razis4


+ Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 7 Μαϊου στις 19:30 και θα παραμείνει στην Alpha C.K. Art Gallery μέχρι και τις 18 Μαϊου 2015. Η γκαλερί βρίσκεται στη γωνία της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' και της οδού Παπανικολή 3, στη Λευκωσία.


Πληροφορίες τηλ. 22751325 και info@ackgallery.com. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ