Τρισδιάστατη έναρξη στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.10.2014

Μια φαντασμαγορική έναρξη υπόσχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.


Τρισδιάστατες προβολές πάνω στο κτίριο του Θεάτρου θα σημάνουν την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ στις 20:30, όπου θα παρακολουθήσουμε ένα δημιουργικό ειδικά σχεδιασμένο για το Φεστιβάλ.


Πρόκειται για την τεχνολογία 3D Mapping, μια καινοτόμα τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί παρουσιάζοντας τρισδιάστατες εικόνες πάνω στο κτίριο, ενώ μετά τις προβολές των ταινιών θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε για μία ακόμα ώρα.







Προεόρτιο πάρτι


Προθέρμανση θα κάνουν οι μικρομηκάδες μαζί με το κοινό της Λεμεσού την παραμονή του Φεστιβάλ, στις 10 Οκτωβρίου 2014, στις 18:30, στην αποβάθρα Εναερίου όπου οι Funked Up Project θα εμφανιστούν ζωντανά με ένα ρεπερτόριο από την ξένη pop-rock-blues-funk-soul σκηνή, από γνωστούς καλλιτέχνες όπως Sting, Eric Clapton, Phil Collins, Chris Rea, Joe Coker, Supertramp, Doors κ.ά., όλα διασκευασμένα με το δικό τους δημιουργικό τρόπο και ντυμένα με τζαζ ηχοχρώματα και μπόλικους αυτοσχεδιασμούς.


Το τρίο αποτελείται από τους Παύλο Γρηγορά-φωνή, Χρήστο Πεχλιβάνη-πιάνο/φωνή και Ιάκωβο Πάρπα-σαξόφωνο/φλάουτο.


Το φετινό φεστιβάλ αποτελείται από το Διεθνές και το Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα, από παράλληλα προγράμματα και σεμινάρια.


+ Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.


Μάθετε περισσότερα για το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου 2014 στην επίσημη σελίδα του www.isffc.com.cy και στην σελίδα του φεστιβάλ στο facebook όπου ανανεώνεται καθημερινά.


Twitter:@RialtoTheatreCy /#isffc14


Είσοδος ελεύθερη [Απαραίτητη η εξασφάλιση θέσεων από το ταμείο του θεάτρου]


Πληροφορίες: Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ 77777745.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από την έναρξη της περσινής διοργάνωσης του Φεστιβάλ ©ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ 2013

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ