Fresh Pics στο Θέατρο Ριάλτο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.1.2017

Μετά την περσινή πετυχημένη συνεργασία τους, το Θέατρο Ριάλτο και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζουν και φέτος τη διοργάνωση του Fresh Pics.


Η διοργάνωση αφορά έκθεση φωτογραφίας και αφίσας των φοιτητών του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών στο σύνολο των χώρων του θεάτρου.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 στις 17:00 και η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.


Τη μέρα των εγκαινίων της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή του Ριάλτο για να εξερευνήσουν 30 και πλέον φωτογραφικά βιβλία που δημιουργήθηκαν από μια νέα γενιά φωτογράφων-φοιτητών.


fresh pics3
Νικόλας Καρατζιάς


fresh pics2web
Ευριδίκη Παπαϊακώβου


Παράλληλα στους χώρους του θεάτρου θα παρουσιαστούν αφίσες που πραγματεύονται το θέμα της έννοιας της «Εμμονής».


Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν οι καθηγητές του ΤΕΠΑΚ Θεοπίστη Στυλιανού-Λάμπερτ και Όμηρος Παναγίδης.


+ Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μία ώρα πριν και μέχρι το τέλος της κάθε παράστασης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ